Skip to content
Home » Notícies » Campionat de Catalunya de llaüt mediterrani 2022

Campionat de Catalunya de llaüt mediterrani 2022

Ahir diumenge es va celebrar a Castelldefels un dels esdeveniments més esperats en el rem de banc fix català: el Campionat de Catalunya de llaüt mediterrani. El Xon’s Rem Empuriabrava hi va participar amb els equips de veterans i veteranes.

L’equip del veterà masculí s’ha format recentment amb membres de la temporada passada i noves incorporacions amb l’objectiu de competir en aquest campionat. Ha estat l’únic equip mixt participant en categoria de veterà masculí i ha fet un meritori segon lloc en la seva eliminatòria, cosa que demostra la seva projecció, però no ha pogut classificar-se per a les finals.

L’equip de veteranes femení revalida el títol al Campionat de Catalunya

Per la seva banda, el veterà femení es presentava a Castelldefels amb l’objectiu de revalidar el títol de campiones que va aconseguir l’any passat a Banyoles per primera vegada en aquesta categoria per part del Xon’s. Les veteranes no van fallar i es van classificar per a la final A amb el millor temps de totes les eliminatòries, i en la final A van creuar la línia de meta amb una notòria diferència de 3 segons respecte a les segones, el Natació Badalona. Ara la formació es prepara per al campionat d’Espanya, que se celebrarà a Santa Pola el 21 i 22 de maig.

1 thought on “Campionat de Catalunya de llaüt mediterrani 2022”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *