Skip to content
Home » Notícies » Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani 2023 – Màlaga

Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani 2023 – Màlaga

El diumenge 21 de maig l’equip de veteranes del Xon’s va adjudicar-se la segona posició en el Campionat d’Espanya, el sostre de la modalitat de rem en llaüt mediterrani.

A la categoria de veteranes hi havia 25 equips, la categoria amb més participació, repartida en clubs de Catalunya, Comunitat Valenciana, Múrcia, Andalusia i Galícia.

Dissabte al matí es van disputar les eliminatòries. Les del Xon’s van quedar primeres de la seva, la quarta, cosa que els va donar accés directe a les semifinals, sense haver de passar per les repesques. En la fase de les eliminatòries, van fer el 5è millor temps. Entre el millor temps (3:21:10, del Club Rem Denia) i el del Xon’s, 3:22:20, els resultats van ser molt ajustats.

A la tarda es van fer les repesques, en les quals equips catalans, com el Santa Cristina i Club Nàutic Badalona, també van poder accedir a semifinals.

Diumenge es van fer les semifinals i les finals. La mala previsió meteorològica va fer suspendre les finals B de totes les categories (les que decideixen 5a, 6a, 7a i 8a posició) per tal d’escurçar timings del campionat, amb la qual cosa superar la semifinal era més important que mai.

A la semifinal les veteranes van superar el Gandia, un dels equips amb opcions d’ocupar un dels primers llocs del Campionat. Els equips guanyadors de les semifinals van disputar-se el podi: Torrevieja (ja guanyadores del 2021 i 2022), Dénia, Candado i Xon’s.

A la final Torrevieja va creuar la meta en primera posició (3:25:52), el Xon’s en segona posició (3:26:74, a només 1,22 segons, Dénia en tercera posició (3:27:61) i el Candado en quarta (3:28:93).

Després del campionat estatal, l’equip tanca la temporada de llaüt fent un balanç molt positiu, i, després d’unes merescudes vacances, afrontarà la següent amb nous reptes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *