Skip to content
Home » Política de Privadesa

Política de Privadesa

Principis bàsics

Aquesta Política de Privadesa podria variar en funció de les exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa t’aconsellem que, com a usuari o usuària, la consultis periòdicament. Això també és aplicable en cas de que decideixis completar qualsevol dels nostres formularis de contacte en els quals es demanen dades de caràcter personal.

Regulacions legals a les quals s’acull aquest lloc web

La Fundació Marianao ha adequat aquest lloc web a les exigències del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i garantia dels drets digitals, així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les dades personals

El responsable d’aquesta pàgina web és el Club Rem EmpuriaBrava G17925736, Apt. de correus 366, 17487 Empuriabrava (Girona).

El Club Rem EmpuriaBrava es troba inscrita al Registre de Fundacions del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya amb el número XXX.

En base al Reglament General de Protecció de Dades, les dades personals que ens enviïs a través dels formularis del lloc web rebran el tractament de dades, segons correspongui:

 • Formulari de contacte: per a persones que volen contactar a l’entitat.
 • Formulari d’inscripció: per a persones sòcies.
 • Formulari per subscriure’s al butlletí: per a les persones que volen rebre informació periòdica sobre l’organització.

Per al tractament de dades dels nostres usuaris i usuàries implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes a la legislació vigent.

Com hem obtingut les teves dades?

Les dades personals que tractem a la Fundació Marianao procedeixen dels formularis de contacte següents:

 • Formulari de contacte
 • Formulari d’inscripcions
 • Formulari de subscripció al butlletí

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si el Club Rem Empuriabrava està tractant les seves dades personals.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les seves dades personals
 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament
 • Oposar-se al tractament
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades

Les persones interessades podran accedir a les seves dades personals així com sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si s’escau, a sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals van ser recollides.

En determinades circumstàncies, les persones interessades podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades. En aquest cas, únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, les persones interessades podran oposar-se al tractament de les seves dades. La Fundació Marianao deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També es podrà sol·licitar la portabilitat de les seves dades.

Les persones interessades també tenen dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament.

Pots exercir materialment els teus drets per correu electrònic a infoxons@gmail.com indicant a l’assumpte del correu electrònic “Exercici del Dret”.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Quan una persona es registra en un dels nostres formularis, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable la Fundació Marianao. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, el nom, l’adreça de correu electrònic, el número de telèfon i altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari o usuària dona el seu consentiment perquè les seves dades siguin recopilades, utilitzades, gestionades i emmagatzemades per la Fundació Marianao, com es descriu en la present Política de Privadesa.

Al lloc web marianao.org hi ha diferents sistemes de registre d’informació personal, es tracta de diferents formularis amb finalitats diverses:

 • Formulari de contacte i per sol·licitar més informació. Se sol·liciten les dades nom i cognom, correu electrònic, per tal de donar resposta a la sol·licitud d’informació realitzada.
 • Formulari d’inscripcions. Se sol·liciten les dades nom, correu electrònic per a tramitar la inscripció al portal.
 • Formulari de butlletí. Se sol·licita el nom complet i l’adreça de correu electrònic.

En tots els casos existeixen altres finalitats per les quals tractem les dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.
 • Per gestionar les xarxes socials del Club Rem Empuriabrava. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials dels perfils oficials del Club es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privadesa i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi, en cada cas, i acceptades prèviament per l’usuari o usuària del Club. El Club Rem Empuriabrava també tractarà les dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors a xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

Així mateix, t’informem que les dades que ens facilitis estaran situades en els servidors de Siteground dins de la UE.

El Club Rem Empuriabrava no ven, lloga o cedeix dades de caràcter personal a tercers que puguin identificar a l’usuari o usuària, ni ho farà en el futur, sense el consentiment previ. No obstant això, en algunes ocasions es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris o usuàries informant sobre la identitat de la persona col·laboradora i la finalitat de la col·laboració. Sempre es durà a terme amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Legitimació per al tractament de les seves dades

La base legal para el tractament de les seves dades és el consentiment.

Per contactar o completar formularis en aquest lloc web es requereix el consentiment d’aquesta Política de Privadesa.

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada també en el consentiment que se’t sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció. També la contractació de productes i serveis segons els termes i condicions que consten en la política comercial.

Per quant temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran:

 • Mentre es mantingui la relació.
 • Mentre no se sol·liciti la seva supressió per part de la persona interessada.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Les següents empreses tindran accés a la informació personal necessària per realitzar les seves funcions com a encarregats de tractament, però no podran utilitzar-la per a altres finalitats. A més, hauran de tractar la informació personal de conformitat amb la present Política de Privadesa i la legislació aplicable en matèria de protecció de dades:

 • Hosting: Siteground.
 • Manteniment web: Moggyl Open Solutions S.L.

Dades de navegació

El Club Rem Empuriabrava no utilitza galetes per recollir informació dels usuaris, ni registra les direccions IP d’accés. Únicament s’utilitzen galetes pròpies, de sessió amb finalitat tècnica (aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través del lloc web i la utilització de les diferents opcions i serveis que en ella existeixen).

El lloc web pot contenir enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privadesa dels quals són alienes a les del

El lloc web pot contenir enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privadesa dels quals són alienes a les del Club de Rem Empuriabrava. En accedir a aquests llocs web, l’usuari o usuària podrà decidir si accepta les seves polítiques de privadesa i galetes. Amb caràcter general, si l’usuari navega per Internet, pot acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del navegador.

Aquest lloc web utilitza el servei Google Analytics, que identifica de forma anònima a l’usuari o usuària amb l’objectiu de comptabilitzar el número de visitants, el temps al web, identificar de forma anònima els continguts més visitats i saber si l’usuari o usuària que està accedint és nou o repetexi visita. Més informació sobre la política de Cookies de Google Analytics.

Si accepteu l’ús de cookies pertanyents a Google Analytics, podreu desinstal·lar-les més endavant mitjançant la configuració del vostre navegador, tal com s’ha indicat, o instal·lant el complement d’inhabilitació de Google Analytics.

Secret i seguretat de les dades

El Club de Rem Empuriabrava es compromet a l’ús i tractament de les dades personals incloses les dels usuaris i usuàries, respectant la seva confidencialitat, a utilitzar-les d’acord amb la finalitat d’aquests, així com a executar a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat (com els protocols https que utilitzem), de conformitat amb l’establert en la normativa vigent de protecció de dades.

El Club de Rem Empuriabrava no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i, per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari o usuària, ets l’única persona responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis al Club de Rem Empuriabrava, exonerant a aquesta de qualsevol responsabilitat sobre aquesta qüestió. Els usuaris o usuàries garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari o usuària accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment

La persona usuària declara haver estat informada de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part del Club de Rem Empuriabrava en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privadesa.

Canvis en la política de privadesa

El Club de Rem Empuriabrava es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, el Club de Rem Empuriabrava no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari.

D’acord amb el que es disposa en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, la Fundació Marianao es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Menors d’edat

En el cas les persones menors de 13 anys, es requereix el consentiment del pare, mare o tutor/a per al tractament de les seves dades personals. En cap cas es demanarà a la persona menor d’edat informació relativa a la situació professional, econòmica o sobre la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment previ d’aquests.

Si ets menor de 13 anys i has accedit a aquest lloc web sense el consentiment del teu pare, mare o tutor/a no et registris ni ens donis les teves dades o les del teu pare, mare o tutor/a. Per al Club de Rem Empuriabrava el respecte i la protecció de les dades personals de les persones amb qui treballem és un prioritat. Com a usuari o usuària has de saber que els teus drets estan garantits en aquest lloc web.

Ens hem esforçat per crear un espai web segur i de confiança, i per això compartim amb tu els nostres principis respecte a la teva privadesa:

 • Mai sol·licitem informació personal tret que sigui realment necessària per prestar-te els serveis requerits.
 • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris i usuàries amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas de que comptem amb la seva autorització expressa.
 • Mai utilitzem les dades personals dels nostres usuaris i usuàries amb una finalitat diferent de l’expressada en aquesta Política de Privadesa.